Vintina, céges póló, reklámajándék, nyomtatás

Reklámajándékok

1. Pólók

2. Pulóverek

Jelenítsd meg a vállalat nevét és emblémáját a divatos és kényelmes pulóvereken. Válassz a különböző színek és stílusok közül, hogy kihangsúlyozzuk a vállalkozás egyedi vonásait. Reklámajándéknak ideális.

3. Bögrék és kulacsok

A mindennapi használatra szánt, testreszabott bögrék és kulacsok elősegítik ügyfelek egészségét és jólétét, így reklámozva a vállalkozásodat. Használd ki az egyedi színválasztékot és designlehetőségeket!

4. Íróeszközök, mint reklámajándékok

5. Vászontáskák és hátizsákok

6. Pendrive – kb

Az adattárolás sosem volt még ilyen stílusos és hatékony! A testre szabott pendrive-ok kiválóan alkalmasak vállalati branding és marketing célokra. Nyomtasd rájuk a vállalatod nevét és emblémáját – kitűnő reklámajándék lesz!

7. Fejfedők – Mint reklámajándékok

A különféle sapkák és kendők a cég logójával ellátva szuper divatkiegészítők lehetnek. Az utcán viselve naponta százak találkozhatnak a vállalkozásod nevével. Válassz a különböző stílusok közül, és hozd létre az egyedi reklámajándékodat!

8. Íróasztali kiegészítők

Praktikus és elegáns irodai kellékek folyamatosan arra emlékeztetik az embereket, hogy a vállalkozás mindig elérhető közelségben van. Személyre szabott íróasztali kiegészítőkkel emeld ki a vállalkozásod szakértelmét. Garantáltan szem előtt lesz ez a hatásos reklámajándék.

9. Powerbankek

A hordozható töltők kiválóak a reklámcélok megvalósítására. Hasznos eszközök, amelyek mindig kapcsolatba hozzák az ügyfeleket a vállalkozással. Válaszd ki a kívánt kapacitást és a színválasztékot!

10. Kitűnő reklámajándékok: Az esernyők

Védd meg az ügyfeleidet az esőtől, és emeld ki a céged még a legrosszabb időjárásban is. Az egyedi esernyők megvédik ügyfeleidet és hűséges munkatársaidat az esőben, ráadásul hatékonyan reklámozod a vállalkozásodat.

Egyedi branding lehetőségeket kínálunk, hogy cégedet kiemeld a tömegből. Legyen szó konferenciákról, üzleti ajándékokról vagy munkatársi ajándékokról, mi itt vagyunk, hogy segítsünk a megfelelő reklámajándék kiválasztásában.